Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Kruiswijk Iii Woon/Werkkavels in Anna Paulowna 1761

Kruiswijk III woon/werkkavels

1761 Anna Paulowna
Prijs op aanvraag Beschikbaar
Bel of mail ons

Omschrijving

Ondernemen, Werken & wonen op Kruiswijk III

Kruiswijk III is een plek waar ondernemen, wonen en werken samen komen. Op een locatie vlak bij het treinstation, sportvoorzieningen en het winkelcentrum is ruim 60.000 m² beschikbaar voor ondernemen. Kruiswijk III is de ideale locatie voor u en uw onderneming wanneer u zich wilt vestigen in een omgeving voorzien van veel verschillende...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

Ondernemen, Werken & wonen op Kruiswijk III

Kruiswijk III is een plek waar ondernemen, wonen en werken samen komen. Op een locatie vlak bij het treinstation, sportvoorzieningen en het winkelcentrum is ruim 60.000 m² beschikbaar voor ondernemen. Kruiswijk III is de ideale locatie voor u en uw onderneming wanneer u zich wilt vestigen in een omgeving voorzien van veel verschillende type ondernemingen i.c.m. genoeg ruimte om te groeien.

Kruiswijk III is een bedrijventerrein gericht op de lokale markt. Bedrijven uit de omgeving hebben de mogelijkheid een kavel te kopen en hier hun nieuwe bedrijfspand te bouwen. Er worden verschillende bouwkavels aangeboden waarbij er ook de mogelijkheid is om gebruik te maken van het comfort van werken aan huis.

Op de kavels aan de zijde van de Grasweg kunt u een woning bouwen gericht op de landelijke omgeving terwijl uw bedrijfspand direct achter uw woning aansluit op het bedrijventerrein. Momenteel zijn er nog twee bouwkavels aan de Grasweg te koop, deze kavels zijn circa 1375 m2 groot. Door naar eigen inzicht te ontwerpen en te bouwen kunt u alles afstemmen op uw wensen en behoefte en maakt u optimaal gebruik van de ruimte.

De voordelen van ondernemen op Kruiswijk III

- Zelf ontwerpen & bouwen
- Glasvezel in aanleg
- Tot milieucategrorie 3.2
- Randweg (dichtbij het station)
- Kavels leverbaar vanaf 500 m²


De voordelen van wonen & werken op Kruiswijk III

- De rust van landelijk wonen
- Veilige fietsroute naar de voordeur
- Ook zakelijke dienstverlening
- Wonen naast uw eigen bedrijf
- Ontwerpen & bouwen op uw kavel

Website Kruiswijk III: https://kruiswijk3.com/
Overdracht Status Beschikbaar Prijs op aanvraag Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm N.v.t. Indeling Soort Object Bouwgrond Perceeloppervlakte 1353 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Woonruimte Woonruimte mogelijk
Hoofdfunctie
Bouwgrond
Bebouwingsmogelijkheid
bedrijfsruimte
Route van naar Kruiswijk III woon/werkkavels, 1761 Anna Paulowna

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring