Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Bouwnummer (Bouwnummer 42) in Anna Paulowna 1761 VS

Bouwnummer (Bouwnummer 42)

1761 VS Anna Paulowna
Koopsom € 150.000,- v.o.n.
Te koop

Omschrijving

LET OP! De getoonde prijs is een 'vanaf prijs'. De prijzen per bouwnummer worden donderdag 12 september gepubliceerd!

Een grote slaapkamer met privé badkamer, een enorme inloopkast, een geweldige speelkamer voor de kinderen of kantoor aan huis? Het is allemaal mogelijk op deze vrije kavel in fase 2B van Elshof Zuid. Op dit kavel met een oppervlakte van circa 414 m2 ontwerp je je eigen...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 2020 Woonoppervlakte 1 m² Aantal kamers 1
Lees meer

Omschrijving

LET OP! De getoonde prijs is een 'vanaf prijs'. De prijzen per bouwnummer worden donderdag 12 september gepubliceerd!

Een grote slaapkamer met privé badkamer, een enorme inloopkast, een geweldige speelkamer voor de kinderen of kantoor aan huis? Het is allemaal mogelijk op deze vrije kavel in fase 2B van Elshof Zuid. Op dit kavel met een oppervlakte van circa 414 m2 ontwerp je je eigen droomhuis geheel naar eigen inzicht. Klinkt dat interessant? Lees snel meer over deze vrije kavel in fase 2B van Elshof-Zuid.

Elshof Zuid is de nieuwste woonbuurt van Anna Paulowna, in het topje van Noord-Holland. De nieuwbouwlocatie ligt aan de zuidwestzijde van Anna Paulowna, tussen het spoor en de Ruysdaellaan. Hoewel het voelt alsof je vrij in de landelijke rust woont, is de wijk uitstekend bereikbaar. Fase 2a van Elshof Zuid is zo goed als verkocht, dus zijn we gestart met de verkoop van fase 2b! Deze fase bestaat uit rijwoningen, verschillende type tweekappers en vrije kavels om uw eigen woning te bouwen.

Deze fase bestaat uit:

- 6 tussenwoningen
- 4 hoekwoningen
- 14 twee-onder-een-kapwoningen
- 6 semi-bungalows
- 7 vrije kavels

Welke woning is uw favoriet?

 
Overdracht Status Beschikbaar Koopsom € 150.000,- vrij op naam Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Eengezinswoning Type woning Vrijstaande woning Bouwjaar 2020 Bouwvorm Nieuwbouw Indeling Woonoppervlakte 1 m² Inhoud 2 m³ Aantal kamers 1 Aantal woonlagen 1 woonlaag Buitenruimte Tuin Geen tuin Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Uitstekend Onderhoud buiten Uitstekend
Route van naar Bouwnummer (Bouwnummer 42), 1761 VS Anna Paulowna

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.