Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Bouwnummer (Bouwnummer 46) in Anna Paulowna 1761 VS

Bouwnummer (Bouwnummer 46)

1761 VS Anna Paulowna
Koopsom € 295.000,- v.o.n.
Verkocht

Omschrijving

LET OP! De getoonde prijs is een 'vanaf prijs'. De prijzen per bouwnummer worden donderdag 12 september gepubliceerd.

Een heerlijke 2 onder 1 kapwoning, met aangebouwde garage en voorzien van vloerverwarming. Dat is deze woning in fase 2B van Elshof Zuid, met een tuin op het zuidoosten. De woning heeft een woonoppervlakte van circa 128 m2 en een tuingerichte keuken...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 2020 Woonoppervlakte 128 m² Aantal kamers 4
Lees meer

Omschrijving

LET OP! De getoonde prijs is een 'vanaf prijs'. De prijzen per bouwnummer worden donderdag 12 september gepubliceerd.

Een heerlijke 2 onder 1 kapwoning, met aangebouwde garage en voorzien van vloerverwarming. Dat is deze woning in fase 2B van Elshof Zuid, met een tuin op het zuidoosten. De woning heeft een woonoppervlakte van circa 128 m2 en een tuingerichte keuken met openslaande deuren. Iets voor jou? Lees meer over deze 2 onder 1 kapwoning.

Elshof Zuid is de nieuwste woonbuurt van Anna Paulowna, in het topje van Noord-Holland. De nieuwbouwlocatie ligt aan de zuidwestzijde van Anna Paulowna, tussen het spoor en de Ruysdaellaan. Hoewel het voelt alsof je vrij in de landelijke rust woont, is de wijk uitstekend bereikbaar. Fase 2a van Elshof Zuid is zo goed als verkocht, dus zijn we gestart met de verkoop van fase 2b! Deze fase bestaat uit rijwoningen, verschillende type tweekappers en vrije kavels om uw eigen woning te bouwen.

Deze fase bestaat uit:

- 6 tussenwoningen
- 4 hoekwoningen
- 14 twee-onder-een-kapwoningen
- 6 semi-bungalows
- 7 vrije kavels

Welke woning is uw favoriet?
Overdracht Status Verkocht Koopsom € 295.000,- vrij op naam Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Eengezinswoning Type woning 2-onder-1-kapwoning Bouwjaar 2020 Bouwvorm Nieuwbouw Indeling Woonoppervlakte 128 m² Perceeloppervlakte 315 m² Inhoud 504 m³ Aantal kamers 4 Aantal slaapkamers 3 Aantal woonlagen 2 woonlagen Buitenruimte Tuin Achtertuin en voortuin Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Uitstekend Onderhoud buiten Uitstekend Kadastrale gegevens Oppervlakte 315 m²
Route van naar Bouwnummer (Bouwnummer 46), 1761 VS Anna Paulowna

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.