Tussenwoning

Tussenwoning

114 m2
124 m2
€ 395.000,-

Omschrijving

In het levendige centrum van Breezand, in het voormalige pand van Expert Breezand, komen 3 energiezuinige woningen. De woningen krijgen 2 eigen parkeerplaatsen, 3 slaapkamers en een zolder met de mogelijkheid voor een extra slaapkamer. De woning is inclusief keuken en badkamer. Verwarming middels warmtepomp, vloerverwarming en 4 zonnepanelen.

Wonen in Breezand is genieten van het dorpsleven op een heerlijke woonplek. Hier aan de Koningsweg woont u letterlijk in het dorpshart nabij het winkelcentrum “Ceresplein” waar diverse winkels zijn gesitueerd. Ook al is Breezand een bescheiden dorp, er is genoeg te doen voor jong en oud. Er zijn gezellige cafés, verschillende sportclubs, een binnenzwembad, supermarkt en winkels, peuterspeelzalen en een brede school.

Daarnaast worden in Breezand en omstreken elk jaar bijzondere evenementen georganiseerd, zoals de Bloemendagen, Breezand op Stelten, de Polderse Kermis en ga zo maar door.

Mocht u even uit het dorp vandaan willen, dan kunt u met de fiets gemakkelijk naar natuurgebied, het Noordzeestrand en de duinen. Met het nabijgelegen Anna Paulowna en Julianadorp heeft u nog meer faciliteiten op een steenworp afstand, waaronder een NS-station met directe verbindingen naar Schagen, Alkmaar en Amsterdam. Ook Den Helder is dichtbij met een groot winkelhart en de boot naar Texel.

Toon volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs
€ 395.000,-
Bouwvorm
Objecttype
Woonhuis
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Tussenwoning
Liggingen
Aan rustige weg, In centrum
Indeling
Inhoud
375 m2
Woonoppervlakte
114 m2
Perceeloppervlakte
124 m2
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Verdiepingen
3
Buitenruimte
Tuintypen
Achtertuin
Hoofdtuin
Achtertuin
Hoofdtuinbreedte
600 m
Hoofdtuinlengte
567 m
Hoofdtuinoppervlakte
30 m2
Ligging hoofdtuin
Zuid
Achterom
Nee
Bergruimte
Schuur / Berging
Vrijstaand hout
Parkeergelegenheid
Parkeerfaciliteiten
Op eigen terrein
Parkeercapaciteit
2
Garage
Geen garage
Bekijk alle specificaties

Weten wat uw woning waard is?