Den Oever – Hofstraat 30a

Hofstraat 30a

Hofstraat 30a, Den Oever

140
€ 200.000,- k.k.

Omschrijving

Uw eigen praktijk in de voormalige brandweerkazerne van Den Oever?

Dit multifunctionele (praktijk)gebouw ligt midden in het prachtige Den Oever. Met een gebruiksoppervlak van ca. 140 m² en genoeg parkeergelegenheid in de directe omgeving, biedt dit object diverse mogelijkheden. Het object is multifunctioneel ingericht, twee behandelkamers, één grote ruimte, douche, toilet en een personeelsruimte. De ruimtes die worden gebruikt als behandelruimte kunnen uiteraard ook dienen als spreek/kantoorruimte.

Alle kamers zijn netjes afgewerkt. De behandelkamers zijn alle voorzien van een fonteintje. Verder is er nog een toiletruimte, douche, technische ruimte met CV opstelling en genoeg bergruimte ook op de verdieping. De personeelsruimte beschikt over een keuken met koelkast en inbouwmagnetron. Het multifunctionele gebouw heeft op de tweede verdieping 147m² opslagruimte. De tweede verdieping is verdeeld in twee ruimtes en te bereiken doormiddel van een vaste trap en vlizotrap.

Binnen de huidige bestemming “Maatschappelijk” is mogelijk om diverse ondernemingen/verenigingen op te starten, zoals bijvoorbeeld voorzieningen op het gebied van welzijn en zorg, volksgezondheid, cultuur, religie, onderwijs, verenigingsleven, kinderopvang, openbaar bestuur en andere openbare en sociale voorzieningen.

Wilt u dit bijzondere object graag eens in het echt bekijken? Reageer dan snel en maak een afspraak voor een bezichtiging via ons kantoor.

Toon volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs
€ 200.000,- k.k.
Aangeboden sinds
10 oktober 2024
Status
Beschikbaar
Bouwvorm
Soort Object
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1980
Bouwjaar toelichting
Oppervlakte en inhoud
Totale oppervlakte
140 m2
Perceeloppervlakte
210 m2
Oppervlakte kantoorruimte
140 m2
Overig
Locatie
In woonwijk
Aantal verdiepingen
2
Energieklasse
C
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed
Bekijk alle specificaties

Plattegronden

Weten wat uw woning waard is?